all in

jag ger det allt.. det lovar jag. men ser inte vart jag får något från. inte i samma grad iafl! alla ska få känna sig dåliga någon gång. ska se på film nu och hoppas jag vaknar upp bättre imorgon.


Today; vanlig måndag, bättre update imorgon

Sevilla

Bilder från Sevilla kommer häääär
Sämst på att ta bilder men det finns iafl några!

Katedralen
Inuti katedralen på en träskulptur
Christopher Columbus grav
Sevilla!
Plaza de españa
Jag och söt-Josefin!

What´s behind

Det är så lätt att klassa in andra för vilka dom är men det är så otroligt svårt att klassa in sig själv. Iallafall enligt mig. Jag har ingen aning egentligen om vem jag är. Inte förens jag kom hit till funkan så har jag öppnat mina ögon.

Hemma är jag verkligen någon helt annan än här och jag har ingen aning om vad det beror på. Jag har aldrig varit en människa som vill passa in och kommer aldrig att bli en människa som gör det heller. Men på något sätt så försöker jag med det här och jag vet inte varför. Det enda det resulterar i är stress så jag har bestämt mig för att sluta med det! Och för att bekräfta det så skriver jag det här.

Jag behöver nog mina vänner och mitt stöd från min familj för att kunna våga vara så som jag är.

Bangar utgång ikväll!

Tanken var god för både dagen och kvällen. Mysigt med Sevilla och superkul att få se en stad som är såpass antik men jag var dock hyffsat trött. Kvällen hade en god tanke och jag var taggad på utgång. Tills det gick för lång tid med för mycket strul så mitt beslut blev en hemma kväll med en film! Just nu känns det helt rätt beslut men känner mig ändå hur tråkig som helst. Men jaja det kommer fler kvällar. 

Har annars haft en både bra och dålig vecka. Just nu är jag inne i en stum period där jag har lite för mycket tankar. Känns som att det hade gjort bra att gå ut ikväll men nu ligger jag redan här med godiset typ. Värt egentligen för jag är så himla trött!

I veckan så har bland annat Lovisa fyllt år och idag besökte vi som sagt Sevilla! Här kommer lite bilder från Lovisas födelsedag! :)
Lovisa, födelsedagsbarnet!
Josefin, Maya och Rebecka


Födelsedagsbarnet och jag
Julia och Petra
Maten
Och en bild på oss alla!

Ska försöka få upp bilderna sen Sevilla och Nyår också men nu en film! Hoppas ni får en bra lördag kväll och att ni spårar sjukt mycket!

Ingen bra dag

Ska gå och sova nu. Myskväll på skolan ikväll men vet inte ens om jag orkar det. Förstår inte hur man kan påverkas så mycket av människor trots att det inte är något speciellt.

Jag mår bra idag. Det gör jag. Men så som jag mådde vill jag aldrig må igen. Jag vill aldrig göra om det. Jag är så arg på mig själv att jag lät det gå så långt. Jag var blind men det var inte du som skadade mig, det var jag som gjorde det genom att stanna. Men med självkänslan nere på noll är det svårt att hålla emot. Idag så är jag påverkad av det. Det är liksom ett hål där i livet. Hur bra uppväxt jag än har haft så upplever jag iallafall den här hinnan som förändrar mig från andra.


Det var kul igår, det var det. Lägger upp bilder sen! Drar mig mot skolan ikväll och imorgon taggar vi Sevilla!
Ska ta en powernap nu och dra upp humöret sen.

Stolt

Stolt är nog något alla söker i sina val. Alla vill vara stolta och få respons över det man åstadkommer.
Jag har gjort så otroligt dumma val i mitt liv att det ärligt talat bara finns en sak att göra nu. För att överleva. Jag ser alltid till att göra mitt bästa så jag kan va stolt.

Dagen har endast bestått av plugg, plugg, skola, plugg, träning och sen plugg igen. Har bestämt mig för att läsa en kurs till här nere, nu när man ändå är pågång... Läser nu totalt 1050 poäng i tvåan! Braaaaa, skön trea får jag iafl!
Imorgon så är den stora dagen inne....
Lovisa fyller 18 år! GRATTIS :D
jag skriver det här nu så jag inte glömmer imorgon...
På det blir det iafl en middag på tres amigos och massor av överraskningar!
Slänger upp en bild sen helgen!
Söt Josefin!
Två riktigt goda kakor. Gjorda av Julia! Superduktig
Yttligare en bild på mig och söt Ingrid!
Nu ska jag sova! Puss

Gymmet

Nu har jag precis varit på gymmet en sväng! Jag har kommit på den bästa träningstekniken för att inte tröttna och det är att när man går från gymmet så ska man inte känna att man vill gå. Så alltså, man ska gå precis innan man känner sig trött. Man ska känna att man vill fortsätta träna när man går för då blir man mer taggad på att gå tillbaka dagen efter!
Nu har jag precis typ verkligen, smält i mig en portion mat höhö! Min värdmamma hade gjort fisk och ris till mig, gullig som hon är!
Enligt mig superbra mat efter träning. Jag brukar inte bry mig så mycket egentligen om vad man ska äta. Jag tycker bara om att hålla igång och träna och äta det jag känner för. Nyttigt eller onyttigt spelar egentligen ingen roll så länge jag mår bra utav det!
Nu ska jag ta en skön dusch, efterlängtat. Har börjat svettas (?) jättekonstigt på senaste tiden.. Jättemycket bara på ett ställe på magen på sidan haha, jättekonstigt.
Jag har lagt in alla bilder från min kamera på datorn nu så efter duschen kommer dom upp här.
Grejen med att bo i ett spanskt hus är att det är sjukt kallt så man måste skynda sig in i duschen. För har man tränat och är svettig kan man inte vara det länge innan det blir iskallt! En av nackdelarna med stenhus på "vintrarna" här. Skönt när det är sommar dock!

Äh vi kör igen!

Nu kommer mitt sista försöka vad gäller bloggande! Och den här gången ska jag skriva för mig själv om hur det är att vara här i Spanien!
Jag har nu varit här ett halvår så i den här bloggen kommer jag både förklara det och skriva om allt roligt nytt vi kommer göra!
I nästa inlägg så kommer jag börja med att lägga upp bilder från helgen när vi firade Josefins 18-årsdag! Och sen ska jag försöka få upp lite bilder sen nyår! Efter det så är det dags att tagga inför Lovisas 18-årsdag på torsdag och sen inför helgen då vi ska resa till Sevilla!

Denna blogg kommer handla mycket om resor, livet i spanien, känslor, upplevelser och ja allt annat kul i livet!
Nu måste jag dra mig mot träningen. Dags för spinning, även fast man är i Spanien så måste man träna! Ska försöka hinna skriva ett inlägg ikväll som är mer ingående av allting!
besos

RSS 2.0